About Us

DYRESKINN® is het Noorse woord voor dierenvacht. Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers zijn we gestart met het produceren van ecologische gelooide schapenvachten. De warme, comfortabele en frisse sfeer die door deze ontwerpers wordt gecreëerd sprak ons erg aan. Sfeer op de juiste plek en op het juiste moment. Dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven.


Het unieke aan dierenvachten wat ons zo aanspreekt is dat het om een natuurproduct gaat. Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit exact dezelfde vacht als iemand anders in huis. Een koeien- of schapenvacht geeft je woon-, slaap- of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

De DYRESKINN® vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse, Engelse en Scandinavische dieren. De vacht is een restproduct, net zoals al het overige wat niet geconsumeerd kan worden. De schapen, koeien en andere dieren worden niet specifiek voor de vacht gedood. De schapen hebben een vrij leven gehad. Schapen zijn immers levende grasmaaiers, het zijn weidedieren die ook levend geld opleveren. Je ziet ze geregeld langs de snelwegen grazen, ze lopen vrij in de wei rond, nooit in een stal.
DYRESKINN® biedt dierenvachten tegen een gunstige prijs waardoor het een betaalbaar accessoire wordt voor je huis, tuin of voor je bedrijf.

DYRESKINN® heeft als doel om continu te innoveren, de manier van produceren optimaliseren en dit proces zo mileuvriendelijk mogelijk beheren is één van de constante verbeterpunten. Productie binnen Europa is daarom één van de belangrijkste zaken.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader