MAAK JE TUIN DYRESKINN READY!

MAAK JE TUIN DYRESKINN READY!

MAAK JE TUIN DYRESKINN READY!

Het is zomer in Nederland en dat merken we maar al te goed. Het is lekker weer en dan is er niets leuker dan lekker naar buiten te gaan! Wil jij dat heerlijke zomerse gevoel in de tuin creëren, maar weet je nog niet hoe? In deze blog geven wij tips hoe jij je tuin Dyreskinn ready kan maken.

Veel denken dat een vacht alleen voor het najaar te gebruiken is, zonde! Onze vachten zijn ook juist te gebruiken voor het voorjaar en kan je er heel wat mee doen.

Hoe kan je een tuin Dyreskinn ready maken?

Tip 1: Veel gebruiken een Dyreskinn vacht als decoratie, maar je moet er eens in gaan zitten. Een vacht zit zacht, warm en knus voor de billetjes. Een ideale combinatie dus. Leg je vacht nonchalant over je tuin-set om een stoere, gezellige en sfeervolle tuin te creëren.

Tip 2: Honden of katten vinden het ook erg prettig om op schapenvachten te liggen. Het is dus niet alleen lekker voor de mens, maar voor de diertjes is het ook lekker. Leg wat vachten verspreid over de tuinmeubelen, op de grond of leg een vacht op een pouf. Verschillende plekken zijn mogelijk. Het is maar net waar het beestje het meeste ligt.

Tip 3: Kies ook eens een schapenvacht uit in een van onze trendkleuren die het contrast maakt in je tuin ;). Hierdoor krijgt je een vrolijke zomerse tuin!

Tip 4: Iedereen herkent wel het zomerse avond gevoel, toch? In de tuin, in het park of op het terras. Van dit gevoel kan je nog meer genieten door op een warme Dyreskinn vacht te zitten. Zo kan je tot ’s avonds laat nog lekker buiten zitten zonder het koud te krijgen.

P.s. wist je al dat schapenvachten warmte regulerend zijn. Heel veel denken dat een schapenvacht een winterproduct is en dit helemaal niet geschikt is voor de zomer. That is not true! De natuurlijke eigenschappen van wol reguleren de omgevingstemperatuur. Het heeft dus in de winter een verwarmende werking en in de zomer juist een verkoelende werking.

Retour au blog