OVER DYRESKINN®

Dyreskinn® is in 2014 gestart in Rotterdam, het hoofddoel was gericht op het produceren en herverkopen van schapenvachten op een duurzame manier. Tegenwoordig worden Dyres- kinn® dierenvachten wereldwijd verkocht, van kleine bouti- ques tot grote warenhuizen, waarbij het unieke verhaal van Dyreskinn® wordt verteld. Dierenvachten en decoratie van Dyreskinn® wordt geproduceerd in Europese looierijen onder streng toezicht, om het meest natuurlijke looiproces te garanderen. De natuurlijk gekleurde schapenvachten worden op de best mogelijke ecologische manier geproduceerd.

scandinavisch interieur met dierenvacht

Ons verhaal

Dyreskinn® wordt geproduceerd in Europese looierijen onder streng toezicht, om een zo natuurlijk mogelijk looiproces te garanderen. De natuurlijk gekleurde schapenhuiden worden op de best mogelijke ecologische manier geproduceerd. Dyreskinn® koopt enkel aan bij leveranciers die huiden aanbieden als bijproduct van de vleesindustrie, zodat de dieren niet geslacht worden voor onze Dyreskinn® producten. Dankzij onze beschikbare en kant-en-klare beeld- en POS-displays kunt u in uw winkel het idee en het merk achter Dyreskinn® presenteren. Het voortdurend innoveren en verbeteren van het productieproces van Dyreskinn® producten heeft als doel een 100% milieuvriendelijke productie te bereiken.

dierenvacht kopen
Free Shipping.

All orders of $49 or more of eligible items across any product category qualify.

Payment Methods.

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Returns & Refunds.

Easy Return & Refund Polices

Il s'agit d'un avis de cookie standard que vous pouvez facilement adapter ou désactiver comme vous le souhaitez dans l'administration. Nous utilisons des cookies pour nous assurer que nous vous offrons la meilleure expérience sur notre site web.

Pre-loader