HÉT BEWIJS DAT SCHAPENVACHTEN IN IEDERE WOONSTIJL PASSEN

HÉT BEWIJS DAT SCHAPENVACHTEN IN IEDERE WOONSTIJL PASSEN

Wij zijn natuurlijk groot fan van schapenvachten en kunnen allang niet meer zonder. Ze maken elk huis net iets mooier, warmer en rijker; of je nu een Scandinavische, industriële of moderne inrichting hebt! In dit artikel laten we dat aan de hand van prachtige interieurfoto’s zien en geven we hier en daar nog een stylingtip.

SCANDINAVISCH INTERIEUR

Een schapenvacht past perfect in de Scandinavische woonstijl. Het kleurenpalet van deze stijl bestaat uit lichte, rustige tinten zoals wit, lichtgrijs en pastels. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan houten meubels, wollen plaids én: dierenhuiden. Een heel wit interieur kan je huis soms wat ‘koud’ maken en met wollige plaids en dierenhuiden breng je dat weer een beetje in balans.

De beste match: Heb je een Scandinavisch interieur? Ga dan voor ons klassieke witte schapenvacht of ga voor een zachte tint als lichtgrijs of lichtroze. Ook de Mouflon schapenvachten passen mooi bij deze stijl.

INDUSTRIEEL INTERIEUR

Een industrieel huis is stoer, rauw en ruig. Er wordt veel gebruik gemaakt van harde materialen, zoals metaal, hout en plastic. In deze stijl zie je veel donkere tinten, zoals zwart, donkerblauw en grijs, en afgewisseld met hier en daar wat wit. De ruige look van dierenhuiden past mooi bij de industriële stijl, terwijl het wollige van de dierenhuiden het geheel weer wat zachter maakt. Een mooie combinatie!

De beste match: Bij een industrieel interieur past eigenlijk iedere kleur schapenvachten. Zelf vinden wij zwart en donkerbruin erg mooi bij deze stijl passen. Maar ga ook eens voor donkerblauw of het klassieke wit!

MODERN INTERIEUR

Schapenvachten in een modern interieur is misschien niet de eerste combinatie waar je aan denkt. Toch komt een schapenvacht heel mooi tot zijn recht in een strak ingericht huis; een modern interieur oogt heel chique en rijk en hetzelfde geldt voor dierenhuiden. Samen zorgen ze voor een exclusieve sfeer. In een modern interieur kom je veel glas, strakke lijnen en minimalistische meubels tegen. De wollige look van vachten zorgen voor een zachter en warmer geheel.

De beste match: Bij een modern interieur passen schapenvachten in neutrale kleuren het mooist, zoals wit, grijs of zwart. Bruintinten kun je het beste vermijden, deze passen minder goed bij de strakke, futuristische uitstraling.

Retour au blog