BLOG FURNLOVERS - LET'S MEET UP WITH: DYRESKINN®

BLOG FURNLOVERS - LET'S MEET UP WITH: DYRESKINN®

Mooie merken ontdekken en nieuwe producten spotten is altijd leuk. Daarom stel ik jullie graag voor aan dit prachtige merk: DYRESKINN®. Zij verkopen verschillende mooie dierenvachten voor in en om het huis. Ik vertel je er graag meer over.

De oprichters van DYRESKINN® werden geïnspireerd door de Scandinavische interieurontwerpers. De schapenvachten komen allemaal uit Nederland, Duitsland, Engeland en Scandinavië . Geen dier wordt specifiek voor de vacht gedood; de vacht is een restproduct welke op deze manier juist slim gebruikt wordt. Er is namelijk geen afval. Daarnaast looit DYRESKINN® bij Europese looierijen op ecologische wijze. Het leuke aan dierenvachten is dat geen een hetzelfde is en daarom heb je altijd een uniek exemplaar in jouw interieur liggen!

URBANNATURE SCHAPENVACHTEN

Er zijn natuurlijk veel verschillende schapenvachten. Niet alleen verschillend in kleur, maar ook in hoe een huid bewerkt wordt. DYRESKINN® heeft een speciale lijn genaamd UrbanNature. Bij de UrbanNature vachten zijn een aantal stappen in het productieproces overgeslagen, waardoor de vacht zijn natuurlijke look behoudt. Dit past perfect bij de trend van natuurlijke materialen in je interieur.

DIERENVACHTEN COMBINEREN IN JE INTERIEUR

Doordat het een natuurlijk product is is het goed te combineren in elk interieur, zeker als je voor een witte schapenvacht kiest. Als je een wat stoerder interieur hebt kun je bijvoorbeeld voor een wat donkerder exemplaar kiezen. Een schapenvacht hoeft helemaal niet per se als kleed te dienen maar kan je ook op een stoel of bank leggen. Wij vinden het helemaal leuk!

MEER DAN SCHAPENVACHTEN

Naast de mooie collectie aan schapenvachten heeft DYRESKINN® ook andere dierenvachten zoals koeienhuiden, geitenhuiden en rendierhuiden. Elke huid/vacht heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling, dus het is maar net waar jij naar op zoek bent. De koeienhuiden hebben een wat stoerder effect, de schapenvachten wat knusser en zachter en de geiten en rendierhuiden wat dierlijker. Welke is jouw favoriet?

Ik vind het een heel mooi merk en het allerleukst is dat elk product echt uniek is, dus je kan echt jouw eigen dierenvacht uitkiezen.

 

DE TREND VAN NU

 

Het is je vast niet ontgaan. Roze vachten zijn helemaal hip en het is een echte eyecatcher in huis. Je kunt de vacht overal plaatsen waar je maar wilt, naast je bed, op de bank, in een stoel of in de tuin. Het geeft een warme sfeer, letterlijk en figuurlijk. Als je de rest van het interieur rustig houdt springt de roze vacht er helemaal uit.

OUTDOOR

Hoe lekker is het om buiten te zitten ook al is het een beetje fris? Heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin? Plaats een aantal leuke vachten op een tuinset of stoel en je hebt het heerlijk warm. Het staat ook nog eens super leuk. De vachten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, dus kies een kleur die bij jouw tuin past!   

Ik ben heel benieuwd wat jij van DYRESKINN® vindt en welk dierenvacht jij het mooiste vindt. Liefs, Numai

http://www.furnlovers.nl/inspiratie/lets-meet-up-with-dyreskinn/

Retour au blog