HEBBEN: SCHAPENVACHTEN IN DÉ TRENDKLEUREN VAN DEZE WINTER

HEBBEN: SCHAPENVACHTEN IN DÉ TRENDKLEUREN VAN DEZE WINTER

Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends! Daar spelen we graag op in en daarom vind je bij Dyreskinn niet alleen witte schapenvachten of bruine kleden, maar ook gekleurde schapenvachten in dé trendkleuren van dit moment. Deze winter zijn dat twee warme, rijke kleuren. Wij zijn fan! In dit artikel laten we zien over welke kleuren we het hebben en geven we je een aantal stylingtips.

WARM ROOD EN POEDERROZE

Deze herfst en winter staat helemaal in het teken van roze en roodtinten.  Deze kleuren geven warmte (precies wat je wilt in een koud seizoen!) en zorgen voor een heel chique en speelse look in je interieur. Je ziet de kleuren niet alleen terug in kleine accessoires als kaarsen en kussens, maar ook in grote woonitems zoals banken en eetkamerstoelen. Wil je helemaal all the way gaan? We hebben de kleur ook al hier en daar op de muur gespot…

Ook opvallend aan deze trend is dat de kleuren onafscheidelijk zijn, ze worden vooral samen gespot. Waar de één is, is de ander ook: denk aan een bordeauxrode bank met roze kussentjes en of rode muur met een roze plaid. Vooral veel combineren dus!

ROZE EN RODE SCHAPENVACHTEN

Fan geworden van deze trendkleuren? Haal ze in huis met toffe accessoires, zoals een vacht! Bij Dyreskinn spelen we graag in op de laatste woontrends en daarom vind je bij ons ook roze en rode schapenvachten. Wij combineren deze opvallende kleuren graag met rustigere kleuren als zwart, bruin en wit. Heb je witte eetkamerstoelen? Leg hier dan rode en roze schapenvachten in en houd de rest rustig. Om de kleur subtiel terug te laten komen, kun je een aantal roze en roodkleurige kaarsen op tafel zetten. Zo creëer je een mooi matching geheel!

Voltar para o blogue