CREËER DE IDEALE HERFST- EN WINTERTUIN MET SCHAPENVACHTEN

CREËER DE IDEALE HERFST- EN WINTERTUIN MET SCHAPENVACHTEN

Dierenhuiden zijn al lange tijd niet meer weg te denken uit het interieur. Ze geven je huis een unieke en rijke look. Maar wie zegt dat schapenvachten en koeienvachten alleen binnen horen?! Ook in de tuin of op het balkon komen dierenhuiden prachtig tot hun recht. In dit artikel vind je handige stylingtips om de tuin om te toveren tot je favoriete plek, óók in de herfst en winter!

KIES DE JUISTE KLEUREN

Bepaal allereerst welke kleuren je in de tuin wilt hebben. Heb je veel planten, bomen, struiken en/of gras in de tuin? Dan passen groene schapenvachten of bruine schapenvachten wellicht heel mooi in het geheel. Bij een binnenplaats of een tuin met veel tegels matchen zachte tinten zoals wit en grijs perfect. Zoek je een echte eyecatcher? Ga dan eens voor geel of appelgroen. Zo haal je ook op bewolkte dagen het zonnetje naar je toe!

GEBRUIK DE VACHTEN ALS KUSSENS

Je kunt de schapenvachten en koeienvachten op de grond leggen, maar een extra wollige en gezellige sfeer creëer je door de vachten te gebruiken als kussens. Leg ze op de houten tuinbank voor een zachtere zit of stop ze in de ligstoelen als bekleding. Heel simpel, maar met een stoer en trendy effect! Vind je een schapenvachtje te dun om op te zitten? Bij Dyreskinn kun je ook kussens van schapenvacht kopen. Die zijn lekker dik en dus extra zacht om op te zitten!

WERK MET LAAGJES

Schapenvachten komen het mooiste tot hun recht als ze met meerdere zijn. Door meerdere laagjes te maken krijg je een knus en aangekleed geheel. Drapeer bijvoorbeeld meerdere vachten in verschillende tinten over de tuinbank en laat ze een beetje overlappen. Leg vervolgens een paar kussens van schapenvacht op de bank en je zithoek is compleet! Bij Dyreskinn vind je niet alleen verschillende kleuren schapenvachten, je hebt ook keuze uit diverse formaten en vachtsoorten (kortharige schapenvachten en langharige schapenvachten). Door deze verschillende vachten met elkaar te combineren, krijg je een verrassend geheel en vallen de vele laagjes extra op.

STYLE HET AF MET ACCESSOIRES

Maak een mooi geheel van de tuin door het af te stylen met matching accessoires. Dierenhuiden zoals schapenvachten hebben een stoer en rauw uiterlijk, dus woonitems van stoerdere materialen passen hier dan ook perfect bij. Denk aan steigerhouten meubelen, betonnen vazen, metalen draadstoelen en gevlochten manden. In een mum van tijd tover je de ideale tuininrichting tevoorschijn waar je ook graag in de herfst en winter zit!

Voltar para o blogue